Ενημερωτική – Εκπαιδευτική εκδήλωση για την ελαιοκαλλιέργεια

 Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ., πρόκειται να πραγματοποιηθεί ενημερωτική – εκπαιδευτική εκδήλωση για την ελαιοκαλλιέργεια στο Κομπότι Άρτας, στον χώρο «ΛΙΘΙΝΟ».

Ενημερωτική – Εκπαιδευτική εκδήλωση για την ελαιοκαλλιέργεια

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί στα πλαίσια του διακρατικού έργου «Contribution to the enhancement of olive sector by promoting certified good cultivation practices, applying precision agriculture technologies, creating innovative local products and supporting relevant SMEs» στο οποίο έχει ενταχθεί ο Δήμος Νικολάου Σκουφά και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, από Εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Αλβανίας.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι διακεκριμένοι επιστήμονες με διαπιστευμένη εμπειρία σε θέματα σχετικά με την ελαιοκαλλιέργεια κ. Καλτσής Ιωάννης (MSc Γεωπόνος, Διευθύνων Σύμβουλος της PROTYPOΝ AE) και ο κ. Ζαμπούνης Βασίλης (Γεωργο-οικονομολόγος, Εκδότης του περιοδικού «Ελιά και Ελαιόλαδο»), ενώ συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Τσιρογιάννης Γιάννης, Γεωπόνος – Γεωργικός Μηχανικός, MSc., PhD, Αναπληρωτής Καθηγητής  Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον ελαιοκομικό τομέα και ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την επισήμανση και την πιστοποίηση των προϊόντων, καθώς και για τις εξελίξεις στην ελαιοκομία.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα το βρείτε εδώ

Την ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής θα την βρείτε εδώ

Πηγή - olivenews.gr

Νεότερη Παλαιότερη
1231

نموذج الاتصال