Τρομερή πατέντα κυψέλης για παραγωγή βασιλισσων και παραφυάδων (Video)

 

Τρομερή πατέντα για παραγωγή βασιλισσων και παραφυάδων (Video)

Για να πω την αλήθεια εδώ και πολλά χρονιά εχω σκεφτεί πολλές πατέντες,(τις οποίες εχω δουλέψει) και έβλεπα πως εξελισσόταν στα χρονιά Μια από αυτές που δουλεύω κατά παραγγελια,ειδα σε αυτά τα βίντεο Τα βίντεο που θα δετέ είναι από συνάδελφο Αμερικανο,με μια διαφορετική προσέγγιση.





Τι γίνετε εδώ..


Εχουμε ενα 10αρι μελισσι κατω,μια κανονικη κυψελη,βαζουμε ενα ή διπλο βασιλικό διαφραγμαγια να μην εχουμε απωλειες στις βασιλισσες,και πανω δυο μαννες με τεσσερα τελλαρα.
Τρεις βασιλισσες η οποια η κατω γεννάει συνεχεια,οι δυο πανω με βασιλικα κελια φτιαχνουν δυο ομοια μελισσια και επειτα απο 50-60 μερες ειναι οτι πρεπει για πωληση δυο παραφυαδων!!

Τα χρηματα ειναι λιγα διοτι μπορουμε και μονοι μας να κατασκευάσουμε τα 2 πατώματα,και επειδη χρειαζόμαστε μονο 2 πατώματα και οχι κυψελες κανονικες δεν παμε τα μελισσιαμακρια.Ετσι γλυτωνουμε και χρηματα για εξοδα καυσιμα ταισμα κτλ.

Απο την κατω κυψελη "ζεσταίνονται" και οι παραφυαδες πανω + οτι ερχεται και φαγητο.3 βασιλισσες λοιπον χωρις να χαλάσουμε το μελισσι το οποιο αργα μπορει να παει και για παραγωγη μελιου στα πευκα.
Νεότερη Παλαιότερη
1231

نموذج الاتصال