Με τι χρώμα πρέπει να σημαδεύω της βασίλισσες μου κάθε χρόνο. - e-Melissokomos.gr : Μελισσοκομικά και Αγροτικά Νέα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμους

Breaking

Header Ads Widget

1231
634-2

Τρίτη

Με τι χρώμα πρέπει να σημαδεύω της βασίλισσες μου κάθε χρόνο.

Αποφάσισα να κάνω ένα άρθρο σχετικά με το χρώμα που πρέπει να σημαδεύουμε της βασίλισσες κάθε χρόνο ώστε να ξεχωρίζουμε ποια χρονιάς βασίλισσες είναι ώστε να ήμαστε σίγουροι για την ηλικία τους.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να σημαδεύουμε όλοι της βασίλισσες μας,μας βοηθάει σε πολλά πράγματα αλλά 2 είναι τα κυριότερα.
1 Όταν η βασίλισσα είναι σημαδεμένη με χρώμα μας βοηθάει στο να την βρίσκουμε ευκολότερα μέσα στο μελίσσι. Μας γλυτώνει φίλοι μου πάρα πολύ χρόνο και  ξεχωρίζει πολύ ευκολότερα.
2 Σύμφωνα με το χρώμα που της σημαδεύουμε δεν μπερδεύουμε την ηλικία της βασίλισσας. Βλέπουμε το χρώμα και ξέρουμε πότε την σημάδεψα ποια χρόνια και έτσι είναι ευκολότερο να ξέρουμε αν είναι γερασμένη η βασίλισσα.
Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τα χρώματα πού πρέπει να σημαδεύουμε κάθε βασίλισσα. Τα χρώματα είναι ίδια για όλους τους μελισσοκόμους σε όλη την Ελλάδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου