Από βδομάδα και βλέπουμε η λειτουργία του ΟΣΔΕ - e-Melissokomos.gr : Μελισσοκομικά και Αγροτικά Νέα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμους

Breaking

Header Ads Widget

1231
634-2

Δευτέρα

Από βδομάδα και βλέπουμε η λειτουργία του ΟΣΔΕ


 Μετά το Πάσχα θα μπορούν οι δικαιούχοι των άμεσων ενισχύσεων να υποβάλουν μέσω των ΚΥΔ την αίτηση της ενιαίας ενίσχυσης 2022, καθώς η εφαρμογή στο gov.gr δεν έχει τεθεί ακόμη σε πλήρη λειτουργία. 

Αν και τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης είχαν ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας της σελίδας, η εφαρμογή δεν είναι ενημερωμένη και οι 412 φορείς που πήραν την πιστοποίηση για τα έτη 2020-2027 θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη για να υποβάλουν τα πλήρη δικαιολογητικά. 

Να σημειωθεί ότι από φέτος είναι υποχρεωτικός ο μοναδικός Αριθμός Ταυτότητας Ακινήτου (ΑΤΑΚ), ο οποίος είχε προαναγγελθεί από πέρυσι, αλλά αναβλήθηκε. Φέτος όμως οι παραγωγοί θα πρέπει να τον καταχωρίσουν. 

Τέλος, να θυμίσουμε ότι με βάση Υπουργική Απόφαση θα γίνονται δεκτά και το ‘22 στις δηλώσεις καλλιέργειας ΟΣΔΕ και έντυπα εν ισχύ μισθωτήρια, παράλληλα με τα ηλεκτρονικά μισθωτήρια. (eleftheria.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου