Καινοτόμες λύσεις και γεωργικές συμβουλές για νεοεισερχόμενους στον αγροτικό τομέα προσφέρει το δίκτυο Newbie. - e-Melissokomos.gr : Μελισσοκομικά και Αγροτικά Νέα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμους

Breaking

Header Ads Widget

1231
634-2

Παρασκευή

Καινοτόμες λύσεις και γεωργικές συμβουλές για νεοεισερχόμενους στον αγροτικό τομέα προσφέρει το δίκτυο Newbie.

 


Πλατφόρμα πληροφόρησης για νεοεισερχόμενους στη γεωργία


Καινοτόμες λύσεις και γεωργικές συμβουλές για νεοεισερχόμενους στον αγροτικό τομέα προσφέρει το δίκτυο Newbie.
Μέσω της πλατφόρμας του έργου προσφέρονται πληροφορίες για νέους αγρότες που κατάφεραν με επιτυχία να ενταχθούν στον αγροτικό τομέα.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται τα εργαλεία και οι υπηρεσίες που χρησιμοποιήσαν, μέσω της ιστορίας τους. Κάθε μία από τις χώρες που συμμετέχει έχει καταγράψει τα κατάλληλα εργαλεία για τους νεοεισερχόμενους εξηγώντας τη σημασία της συμβουλευτικής, της δημιουργίας ενός επιχειρηματικού πλάνου, της εκπαίδευσης και των νέων τεχνολογιών.

Στο πλαίσιο του δικτύου θα διοργανώνονται κύκλοι συζητήσεων όπου οι νέοι θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με συμβούλους και άλλους επαγγελματίες από τον χώρο.

Στόχος του έργου είναι να διαδώσει την καινοτομία και την τεχνολογία στον αγροτικό τομέα μέσω των γεωργικών συμβούλων. Για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφτεί τη σελίδα newbie-academy.eu

Πηγη https://www.ypaithros.gr/

Κάντε Like στην Σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ ,για να μαθαίνετε πρώτη τα νέα 

Γίνετε μέλος της ομάδας του e-Melissokomos.gr στο Facebook πατώντας εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου