ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΔΥΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ 4+3LT LANGSTROTH & DADANT


 Τώρα είναι η στιγμή οπου πρέπει να τροφοδοτήσουμε τα μελίσσια μας ώστε να έχουν σωστή διαχείμασή και να μην αντιμετωπίσουμε θέματα τον χειμώνα. Η κατάλληλη περίοδο για να τροφοδοτήσουμε τα μελίσσια μας είναι τώρα ώστε να αναπτύξουν γόνους και να ξεχειμωνιάσουν ευκολότερα.

Αν ψάχνετε για τροφοδότη οροφής που θα σας κάνει την δουλειά σας πολύ ευκολότερη (απλά ανοίγουμε το καπάκι χωρίς να ενοχλήσουμε της μέλισσες και τροφοδοτούμε τα μελίσσια μας) σίγουρα ο τροφοδότης της ΑΝΕΛ είναι αυτός που ψάχνετε. 

Τροφοδότης οροφής με δύο διαμερίσματα για τροφοδοσία υγρής και στερεής τροφής συγχρόνως.
Και τα δύο διαμερίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα δύο είδη τροφοδοσίας χάρη στις τρύπες και τις ειδικές τάπες που παρέχονται. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε να τροφοδοτήσετε το σμήνος και με υποκατάστατο γύρης/γυρεόπιτα μαζί με σιρόπι ή ζαχαροζύμαρο συγχρόνως. Ή επιλέξτε να γεμίσετε και τα δύο διαμερίσματα μόνο με σιρόπι. Τα διαμερίσματα χωράνε 4 και 3 kg σιρόπι αντίστοιχα.
Επιπλέον ο τροφοδότης χωρίζεται κάτω από τα παρεμβάσματα σε 6 ανεξάρτητα μέρη ώστε αν έχετε περισσότερα σμήνη σε μία κυψέλη να μπορείτε να τα τροφοδοτήσετε ξεχωριστά χωρίς να επικοινωνούν μεταξύ τους. Ιδανικός για βασιλοτρόφους καθώς και για ανάπτυξη νέων μελισσοσμηνών την άνοιξη.
• Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας πολυπροπυλένιο κατάλληλο για τρόφιμα.
• Όταν γεμίζετε τον τροφοδότη δεν ενοχλείτε τις μέλισσες γιατί αυτές είναι τελείως απομονωμένες, ούτε έρχεστε σε επαφή μαζί τους.
• Δεν θα έχετε ποτέ τις διαρροές που είχατε με τους ξύλινους τροφοδότες
• Εφαρμόζει μέσα στο καπάκι και έτσι μεταβάλλει ελάχιστα το ύψος της κυψέλης.
• Έχει οπές αερισμού για να βγαίνει η υγρασία από την κυψέλη.
• Δε χρειάζεται καμία απολύτως συντήρηση.
• Παρέχει μόνωση για το εσωτερικό της κυψέλης σε κρύο και ζεστό καιρό.

Δειτε το τροφοδοτη εδω 

https://www.anel.gr

Νεότερη Παλαιότερη
1231

نموذج الاتصال