Σημαντική ανακοίνωση για το νέο καπνιστήρι/ατμοποιητή της ΑΝΕΛ - e-Melissokomos.gr : Μελισσοκομικά και Αγροτικά Νέα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμους

Breaking

Header Ads Widget

1231
634-2

Πέμπτη

Σημαντική ανακοίνωση για το νέο καπνιστήρι/ατμοποιητή της ΑΝΕΛ

Σήμερα λάβαμε ένα e-mail από την ΑΝΕΛ σχετικά με το νέο προϊόν που κυκλοφόρησε τελευταία,το νέο ηλεκτρικό καπνιστήρι/ατμοποιητή .

Η ανακοίνωση μας διευκρινίζει για την σωστή λειτουργία του προϊόντος και με ποια μπαταρία πρέπει να γίνεται. Και φυσικά αν έχουμε πάρει λάθος μπαταρία μας την αντικαθιστούν δωρεάν.

Η ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες,
Με την ευρεία κυκλοφορία των προϊόντων ατμίσματος/καπνίσματος μελισσών και του καπνιστηριού με ηλεκτρική θέρμανση της ANEL διαπιστώσαμε περιστατικό όπου ο χρήστης είχε δυσκολία να κατανοήσει τις οδηγίες χρήσης των προϊόντων ώστε να χρησιμοποιήσει με ασφάλεια τα υλικά. Ως εκ τούτου απλοποιήσαμε τις οδηγίες χρήσεις περεταίρω και σας ενημερώνουμε σχετικά:
- Για χρήση των πέλλετς Cool Smoke εφαρμόζετε στο καπνιστήρι με ηλεκτρική θέρμανση αποκλειστικά τη μπαταρία 3,7V
- Για χρήση των Vapor Pads εφαρμόζετε στο καπνιστήρι με ηλεκτρική θέρμανση αποκλειστικά τη μπαταρία 7,4V.
Πρώτη μας μέριμνα είναι η ασφάλεια του χρήστη και του περιβάλλοντος . Παρακαλούμε όπως ακολουθείτε πιστά τη νέα οδηγία. Αν προμηθευτήκατε διαφορετικό τύπο μπαταρίας επικοινωνήστε μαζί μας για να σας την αντικαταστήσουμε με δικά μας έξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου