Καπνιστήρι/Ατμοποιητής μια συσκεύη για 3 χρήσεις απο την ΑΝΕΛ - e-Melissokomos.gr : Μελισσοκομικά και Αγροτικά Νέα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμους

Breaking

Header Ads Widget

1231
634-2

Δευτέρα

Καπνιστήρι/Ατμοποιητής μια συσκεύη για 3 χρήσεις απο την ΑΝΕΛ


Καπνιστήρι/Ατμοποιητής μια συσκεύη για 3 χρήσεις απο την ΑΝΕΛ

Μια συσκεύη για 3 χρήσεις:

  1.           Ατμού
  2.           Υβριδικού ατμού με οσμή καιόμενου ξύλου
  3.           Συμβατικού καπνού

Η συσκευή είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να λειτουργεί :

1)      Ως ατμοποιητής συνδυαζόμενο με το Υλικό Παραγωγής Ατμού VaporPadsref… AN1040VAP πουπαράγει ατμό με την κοινή μέθοδο θέρμανσης υλικών ατμοποίησης

2)      Ως υβριδικός ατμοποιητής συνδυαζόμενο με το  Υβριδικό Υλικό Ατμίσματος CoolSmoke  ref…AN1040CS μίακατοχυρωμένη φόρμουλα της ANEL πουπαράγει ατμό με οσμή καιόμενου ξύλου με αποτέλεσμα να είναι ποιο δραστικό στις μέλισσες.

3)      Ως καπνιστήρι σε συνδυασμό με τα συμβατικά υλικά καπνίσματος για την ασφαλή ανάφλεξή τους αντί για σπίρτα-αναπτήρα με κλειστό το καπάκι της συκευής.

 

Τόσο το VaporPad όσο και το CoolSmoke περιέχουν ουσίες που χρησιμοποιούνται για δεκαετίες με διάφορες μορφές στη μελισσοκομεία . Και τα δύο προϊόντα έχουν περάσει με επιτυχία εκτεταμένες δοκιμές για επίδραση στις μέλισσες ή κατάλοιπα στο μέλι τόσο εργαστηριακά όσο και σε μελισσοκομεία.

Και το VP και τα CS περιέχουν κατασβεστικές ουσίες που αποτρέπουν την ανάπτυξη φλόγας. Η χρήση τους με βάση τις οδηγίες χρήσης είναι εξαιρετικά ασφαλής και δεν αποτελεί κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς όταν αυτά χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης της συσκευής.

Ακόμα και στη χρήση των συμβατικών υλικών καπνίσματος(πχ πευκοβελόνες )  λόγο του ότι η ανάφλεξη των υλικών γίνεται εξολοκλήρου σε κλειστό περιβάλλον καθίσταται ασφαλέστερο από τα συμβατικά καπνιστήρια .


 Ακολουθήστε το σύνδεσμο για να το δείτε στο επίσημο Site-> ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ/ ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ ANEL 7.4V 6000MAH


Η συσκευή διατίθεται σε 2 διαφορετικές εκδόσης  εντάσεις ρεύματος ANELVPSM-01/3.7/6-STκαι ANELVPSM-01/7.4/6-ST. Ανάλογα με την χρήση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε συμβουλευτείτε το παρακάτω πινακάκι.

Πως να επιλέξετε μπαταρία:

Οι διαθέσιμοι τύποι μπαταρίας διοχετεύουν διαφορετικό ρεύμα στην αντίσταση η οποία προσφέρει την ανάλογη  θερμοκρασία στα υλικά ατμίσματος , υβριδικού ατμίσματος ή καπνίσματος.  Ετσι ανάλογα αν θα χρησιμοποιήσετε VP , CS , συμβατικά υλικά ή αν εξοπλίσετε τη συσκευή με το προαιρετικό αξεσουάρ Προγραμματισμού Λειτουργίας της συσκευής SHDTBC-1 και σημαντικότερα ανάλογα με το Επίπεδο της Κατάστασης Κινδύνου Πυρκαγιάς ( ΚΚΠΕ ) που θα έχει ανακοινωθεί για τις ώρες χρήσης από τις σχετικές υπηρεσίες , θα πρέπει να επιλέξετε σύμφωνα με τους παρακάτω πίνακες :

 


Για να το αγοράσετε ακολουθήστε το σύνδεσμο από το επίσημο κατάστημα της ΑΝΕΛ  ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ/ ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ ANEL 7.4V 6000MAH


Πιν.1 Χρήση με CoolSmoke

Τύπος μπαταρίας

ΚΚΠΕ 1

ΚΚΠΕ 2

ΚΚΠΕ 3

SHVBT3.7V-6A

YES

YES

YES

SHVBT7.4V-6Α

YES

YES

NO

 

Πιν.2 Χρήση με VaporPads

Τύπος μπαταρίας

ΚΚΠΕ 1

ΚΚΠΕ 2

ΚΚΠΕ 3

SHVBT3.7V-6A

YES

YES

YES

SHVBT7.4V-6Α

YES

YES

YES

Χρήση για έναρξη καύσης συμβατικών υλικών :

Όλες οι μπαταρίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έναρξη καύσης κοινών υλικών. Όσο μεγαλύτερα τα Volt  (V) τόσο συντομότερα αρχίζει η  καύση . Ενδεικτικά σε χρήση με στεγνές πευκοβελόνες οι χρόνοι είναι οι εξής :

3.7V : 20-60``

7.4V : 10-30``

11.1V : 5-10``

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 1 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙ-1 ΦΟΡΤΙΣΤΗ 220V-1 ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΑΥΤΚΙΝΗΤΟΥ-1 ΜΠΑΤΑΡΙΑ.

Η φωτογραφία των φορτιστών και των μπαταρίων είναι ενδεικτική και ενδέχεται να διαφέρει με αυτο που θα παραλάβετε. Διαρκεί 1-1:30ωρα αναλογα με την χρήση του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου