Καταπολέμηση Βαρρόας και Νοζεμίασης - Εκρηκτική ανάπτυξη των μελισσοσμηνών VN-Extra Power απο την Beenectar

 


Δοκιμάσαμε και μετά τα εκπληκτικά αποτελέσματα αποφασίσαμε αν σας την παρουσιάσουμε. Ειδικά τώρα το χειμώνα αν τροφοδοτήσουμε και ταυτόχρονα με την θεραπεία που κάνουμε στα μελίσσια τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά από την VN-Extra power (96614) καθώς μας βοηθάει και στην καταπολέμηση κατά της βαρρόα.

Πάμε να δούμε τι μας προσφέρει. beenectar.com

VN-ExtraPower (96614) είναι μια ενισχυμένη και βελτιωμένη μορφή της VN-Power (93414) που αποτελείται από μεγαλύτερες ποσότητες υποκατάστατου γύρης, ιχνοστοιχείων και αμινοξέων υψηλής διατροφικής αξίας. Επομένως είναι μια άριστη γυρεόπιτα που επιτυγχάνει ότι και η VN-Power(93414) και επιπλέον επιτυγχάνει:
• Μεγαλύτερη και γρηγορότερη ανάπτυξη των μελισσοσμηνών, ακόμα και όταν δεν υπάρχει γύρη στο εξωτερικό περιβάλλον, δεδομένου ότι πληρούνται και ο υπόλοιπες προϋποθέσεις που χρειάζεται η βασίλισσα για να δημιουργήσει γόνο (πχ. νέκταρ ή διεγερτική τροφοδοσία κλπ.)

Αποτελέσματα
• Δυναμώνει τις μέλισσες και το ανοσοποιητικό τους σύστημα κάνοντάς τες ικανές να καταπολεμήσουν τη Βαρρόα και τη Νοζεμίαση χωρίς τη χρήση φαρμάκων
• Διατηρεί τα μελισσοσμήνη σε άριστη κατάσταση
• Επιτυγχάνει εκρηκτική ανάπτυξη των μελισσοσμηνών ακόμα και όταν δεν υπάρχει γύρη στο εξωτερικό περιβάλλον δεδομένου ότι πληρούνται και ο υπόλοιπες προϋποθέσεις που χρειάζεται η βασίλισσα για να δημιουργήσει γόνο (πχ. νέκταρ ή διεγερτική τροφοδοσία κλπ.)
• Οι μέλισσες γίνονται υγιείς και πολύ παραγωγικές και επομένως αυξάνεται η παραγωγή μελιού και των υπόλοιπων προϊόντων της μέλισσας (σύμφωνα με πειράματα που έγιναν από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης)

Περισσοτερα μπορειτε να δειτε οπως και να προμηθευτειτε απο το παρακατω λινκ, Κανοντας της αγορες απο τα λινκ που εχουμε στο site μας , μας βοηθατε να κραταμε το site ζωντανο. beenectar.com

 

Νεότερη Παλαιότερη
1231

نموذج الاتصال