Ξεκινήστε την μελισσοκομία με ένα ολοκληρωμένο κιτ μελισσοκομίας


 

Η μελισσοκομία είναι ένα ανταποδοτικό και ικανοποιητικό χόμπι και η ύπαρξη του σωστού εξοπλισμού είναι απαραίτητη για την επιτυχία της. Ένα ολοκληρωμένο κιτ μελισσοκομίας είναι μια εξαιρετική επένδυση για όσους θέλουν να ξεκινήσουν σε αυτό το μαγικό κόσμο της μελισσοκομίας . Η εταιρεία ΑΝΕΛ προσφέρει σε πάρα πολύ καλή τιμή ένα πλήρες Σετ με ότι θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε την μελισσοκομία σαν χόμπι .

Ο όροφος της κυψέλης  και το καπάκι της κυψέλης είναι κατασκευασμένα από ξύλο υψηλής ποιότητας και έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν το κατάλληλο περιβάλλον για τις μέλισσές σας. Το πάτωμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό για μέγιστη απόδοση σε βάθος χρόνου .

Το κιτ περιλαμβάνει επίσης 20 ξύλινα πλαίσια που είναι έτοιμα με τα φύλλα κεριού . Επίσης υπάρχει και ένας πλήρες τροφοδότης οροφής , ώστε να σας διευκολύνει όταν χρειαστούν τα μελίσσια σας τροφοδοσία . Συν γυρεοπαγίδες ΑΝΕΛ ώστε να μπορείτε να μαζέψετε γύρη από τα μελίσσια σας εύκολα και γρηγορά . 

Ο προστατευτικός εξοπλισμός είναι ουσιαστικό μέρος της μελισσοκομίας και αυτό το κιτ περιλαμβάνει ένα στολή μελισσοκομίας ώστε να αποφύγετε τα τσιμπήματα από τα μελίσσια στην επιθεώρηση της κυψέλης . 

Και τα απαραίτητα για να γίνει σωστά η επιθεώρηση . Ένα καπνιστήρι και ένα μελισσοκομικό ξέστρο .

Το σετ μπορείτε να το προμηθευτείτε από το επίσημο site της ΑΝΕΛ , πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο για να το δείτε.  https://www.anel.gr/gia-to-melissokomo/Arxarioi-Melissokomoi/Kit-Arxarion/an6741b-st

Νεότερη Παλαιότερη
1231

نموذج الاتصال