Οι πρώτες ταινίες με πιστοποίηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση για χρηση στην βιολογική μελισσοκομία - e-Melissokomos.gr : Μελισσοκομικά και Αγροτικά Νέα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμους

Breaking

Header Ads Widget

1231
634-2

Δευτέρα

Οι πρώτες ταινίες με πιστοποίηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση για χρηση στην βιολογική μελισσοκομία


Είναι γεγονός, πλέον οι Ταινίες Οξαλικού οξέος από την Μελισσοκομία Τσιμίνη έχουν πλέον πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι ταινίες της Μελισσοκομίας Τσιμινη είναι οι πρώτες στην Ευρωπαϊκή Ένωση που πήραν πιστοποίηση για χρήση στη βιολογική μελισσοκομία. Αυτό σημαίνει ότι οι ταινίες αυτές πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην βιολογική μελισσοκομία, δηλαδή να είναι φιλικές προς το περιβάλλον και την υγεία των μελισσών.

Οι ταινίες αυτές χρησιμοποιούνται κατά της καταπολέμησης του παρασίτου Βαρρόα από όλους τους μελισσοκόμους. Πλέον οι ταινίες έχουν περάσει όλα τα απαραίτητα κριτήρια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην Βιολογική μελισσοκομία χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Η Μελισσοκομία Τσιμινη είναι υπερήφανη για το γεγονός ότι οι ταινίες της πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές της βιολογικής μελισσοκομίας και ταυτόχρονα έχουν τα μέγιστα αποτελέσματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου