Καινοτόμες Πόρτες Easy Click: Η Νέα Επαναστατική Λύση της ΑNEL!


 

Η ΑNEL παρουσιάζει μια καινοτόμα λύση που θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο λειτουργίας των πάτων στα μελίσσια σας. Οι Νέες πόρτες Easy Click συνδυάζουν εξαιρετική λειτουργικότητα με ασφάλεια, εξασφαλίζοντας άνετο άνοιγμα και κλείσιμο με ένα απλό κλικ. Με ειδικά πυράκια ασφαλείας που εγγυώνται τη σταθερότητα στη θέση που επιλέγετε, και τη δυνατότητα εύκολης αφαίρεσης για επιπλέον ευελιξία, οι πόρτες Easy Click αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε μελισσοκόμο.

Χαρακτηριστικά:

  • Εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο με μοχλούς στις άκρες των πορτών.
  • Ειδικά πυράκια ασφαλείας για σταθερότητα.
  • Αφαιρούνται και τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα.
  • Κατάλληλες τόσο για κινητά όσο και σταθερά μελισσοκομεία.
  • Ανθεκτικές σε κάθε καιρική συνθήκη και δεν διαβρώνονται από τον ήλιο.
  • Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας πλαστικό, ασφαλές για επαφή με τρόφιμα.


Χρήση: Οι πόρτες Easy Click τοποθετούνται πανεύκολα πάνω στη βάση του πάτου και προσφέρουν επιπλέον επιλογή για μια μεγάλη είσοδο στο μελίσσι. Για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια, μπορούν να βιδωθούν στον όροφο της κυψέλης.

Αξιοπιστία: Οι πόρτες Easy Click ακολουθούν τους υψηλότερους προδιαγραφικούς κανόνες για να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Κατασκευασμένες από υλικά υψηλής αντοχής, είναι σχεδιασμένες για μακροχρόνια χρήση χωρίς να διαβρώνονται από τον χρόνο ή τις καιρικές συνθήκες.

Περισσότερες Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο της ΑNEL στη διεύθυνση: www.anel.gr

Νεότερη Παλαιότερη
1231

نموذج الاتصال