Η Bentley αυξάνει τις μέλισσες της στο 1 εκατομμύριο


Η Bentley προσθέτει επτά νέα μελίσσια στα κεντρικά της γραφεία στο Crewe της Αγγλίας, ανεβάζοντας τον αριθμό των μελισσών που έχει από το 2019, στο ένα εκατομμύριο και τα μελίσσια στα 17. Η βρετανική εταιρία το 2019 ξεκίνησε με 120.000 μέλισσες και στα τέλη του 2022 είχε 600.000, που παρήγαγαν πάνω από 1.000 βάζα μελιού μέσα σε έναν χρόνο.

Συνολικά, από το 2019, οι μέλισσες της Bentley έχουν παράγει 2.000 βάζα μελιού, ενώ για φέτος η εταιρία ελπίζει πως η παραγωγή θα ξεπεράσει την περσινή.

Ο Andrew Robertson, επικεφαλής σχεδιασμού χώρων και εγκαταστάσεων της Bentley, δήλωσε:

Το πρόγραμμα μπορεί να ενισχύσει περαιτέρω τον θετικό μας αντίκτυπο στο τοπικό περιβάλλον ως μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος βιωσιμότητας.

Αυτό θα διασφαλίσει ότι η Bentley θα παραμείνει σημαντικός συνεισφέρων στην τοπική βιοποικιλότητα και προσθέτει στις φιλοδοξίες μας να είμαστε ηγέτες στη βιώσιμη πολυτελή κινητικότητα.

Οι μέλισσες είναι του γένους Apis Mellifera και τρέφονται από άγρια λουλούδια που σπάρθηκαν στη περιοχή των εγκαταστάσεων της εταιρίας στο Crewe της Αγγλίας, αλλά και από τα δέντρα και τα λουλούδια που συναντά κανείς στην εξοχή του Cheshire.

Η Bentley έχει φυτέψει στη περιοχή πάνω από 100 δέντρα, 5.000 βολβούς ασφόδελου και έχει εγκαταστήσει σπίτια πουλιών και σκαντζόχοιρων.

Νεότερη Παλαιότερη
1231

نموذج الاتصال