Το πιο ισχυρό αγροτικό του … πλανήτη κοστίζει 110.000 δολάρια


 

Η πιο εξτρεμιστική εκδοχή του δημοφιλέστερου pick - up στις Η.Π.Α κοστίζει 109.145 δολάρια και είναι πιο δυνατή από μια Porsche ή μια βασική Lamborghini.

To F-150 Raptor R είναι με διαφορά το ισχυρότερο «αγροτικό» στον κόσμο και κάτω από το καπό του έχει έναν V8 με χωρητικότητα στα 5,2 λίτρα. Με την βοήθεια ενός μεγάλου μηχανικού υπερσυμπιεστή από την Mustang Shelby GT500 η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 710 ίππους και η ροπή τα 868 Nm.

To F-150 Raptor R είναι με διαφορά το ισχυρότερο «αγροτικό» στον κόσμο

Όλα περνούν στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου με 10 σχέσεις. Ο οδηγός έχει στην διάθεσή του τέσσερα προφίλ κίνησης: τα Normal, Sport, Quiet και Baja. Εννοείται πως η ανάρτηση (με ράβδους Πανάρ και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ) και τα φρένα έχουν αναβαθμιστεί σε σχέση με το απλό Raptor.

Εξωτερικά το κορυφαίο Raptor R ξεχωρίζει από τις μεγάλες εισαγωγές του αέρα και γενικότερα από το εμφατικό παρουσιαστικό που φλερτάρει με τα όρια του tuning

Εξωτερικά το κορυφαίο Raptor R ξεχωρίζει από τις μεγάλες εισαγωγές του αέρα και γενικότερα από το εμφατικό παρουσιαστικό που φλερτάρει με τα όρια του tuning. Στο εσωτερικό υπάρχουν στάνταρ καθίσματα της Recaro με επένδυση από δέρμα και αλκαντάρα, ενώ χρησιμοποιείται και ανθρακόνημα με Raptor στιλ.

Πηγή - caroto.gr

Νεότερη Παλαιότερη
1231

نموذج الاتصال