Γυρεόπιτα VN-Power από την Beenectar | Ο Βασιλιάς στις τροφές μελισσών ειναι εδώ


 

Φίλοι , συνάδελφοι μελισσοκόμοι σήμερα γράφω ένα νέο άρθρο και θα μιλήσω για μια ακόμη φορά για τις τροφές της Beenectar . Πολλοί από εσάς της ξέρετε και της επιλέγετε χρόνια στα μελίσσια σας . τα λόγια είναι περιττά για τα αποτελέσματα που προσφέρει η συγκεκριμένη τροφή . Ανάπτυξη στο ΦΟΥΛ και ταυτόχρονα καταπολεμεί και το ακάρεα Βαρρόα . Υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να το κάνει αυτό ; ΟΧΙ . Είναι μοναδικό στο είδος του .

Τελειώνει ο Σεπτέμβριος και είναι μια από τς πιο σημαντικές περιόδους της σεζόν ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε μελίσσια ώστε να μπορέσουν να ξεχειμωνιάσουν εύκολα . Το φθινόπωρο φτιάχνουμε τα μελίσσια μας  για του χρόνου . 

Πρέπει να βοηθήσουμε τα μελίσσια να φτιάξουν επάρκεια τροφών και να αναπτύξουν γόνους και να μπορέσουν να ξεχειμωνιάσουν εύκολα . Τα μελίσσια που θα ξεχειμωνιάσουν εύκολα θα είναι τα παραγωγικά μελίσσια της νέα σεζόν .



Η VN-Power  είναι μια πλήρης και ισορροπημένη στερεή μελισσοτροφή. Είναι μια πολύ καλή γυρεόπιτα πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα υψηλής βιολογικής αξίας. 

Αποτελέσματα
• Δυναμώνει τις μέλισσες και το ανοσοποιητικό τους σύστημα, κάνοντάς τες ικανές να καταπολεμήσουν τη Βαρρόα και τη Νοζεμίαση, χωρίς τη χρήση φαρμάκων
• Διατηρεί τα μελισσοσμήνη σε άριστη κατάσταση
• Επιτυγχάνει έντονη ανάπτυξη των μελισσοσμηνών αν υπάρχει έστω και λίγη γύρη στο εξωτερικό περιβάλλον δεδομένου ότι πληρούνται και ο υπόλοιπες προϋποθέσεις που χρειάζεται η βασίλισσα για να δημιουργήσει γόνο (πχ. νέκταρ ή διεγερτική τροφοδοσία κλπ.)
• Οι μέλισσες γίνονται υγιείς και πιο παραγωγικές και επομένως αυξάνεται η παραγωγή μελιού και των υπόλοιπων προϊόντων της μέλισσας

Εάν θέλετε να παραγγείλετε μπορείτε να παραγγείλετε από το λινκ που σας βάζω πιο κάτω ώστε να βοηθήσετε και το site μας . 

Beenectar.com Πατήστε εδώ

Νεότερη Παλαιότερη
1231

نموذج الاتصال