Μελισσοκομία Τσιμίνη μια παράδοση τεσσάρων γενεών στην Μελισσοκομία


 

Η Μελισσοκομία Τσιμίνη ακολουθεί την παράδοση τεσσάρων γενεών στην ενασχόληση και φροντίδα των μελισσών με τον Σιδέρη Τσιμίνη στο τιμόνι μαζί με τον γιο του Μανώλη Τσιμίνη. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που δεν περιορίζεται μόνο στην οικογένεια αλλά επεκτείνεται και σε φίλους και συνεργάτες απ' όλη την Ελλάδα, καθώς και σε ειδικούς από διάφορους επιστημονικούς κλάδους


Έχουν αναπτύξει την επιχείρηση μέσω σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και σεβασμού προς τα εργαλεία και τις γνώσεις που κληρονόμησαν, ενώ παράλληλα ενσωματώνουν νέες τεχνογνωσίες μέσω επαγγελματικών ταξιδιών εντός και εκτός Ελλάδας.

Η Μελισσοκομία Τσιμίνη έχει πρωτοπορήσει στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων για την μελισσοκομία στην Ελλάδα, όπως οι βιολογικές ταινίες κατά της Βαρρόα, οι οποίες δρουν χωρίς κατάλοιπα στην κυψέλη και προστατεύουν την υγεία των μελισσών και των καταναλωτών .



Η Μελισσοκομία Τσιμίνη παράγει μια ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνουν Μέλι Θυμαρίσιο , Μέλι Ανθέων, Πευκόμελο ,Πρόπολη, Βασιλικό Πολτό, αλλά φυσικά φημίζονται για της εξελιγμένες Βασίλισσες τους όπως και για τα Βασιλικά Κελιά ( Διατίθενται πανελλαδικά από το 2005 ) και τις Παραφυάδες.

Ένα από τα πρωτοποριακά τους προϊόντα είναι οι ταινίες οξαλικού οξέος για την καταπολέμηση της βαρρόα, ένα παράσιτο που επηρεάζει τις μέλισσες. Οι ταινίες αυτές έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικές και έχουν εξέχουσα θέση στην αγορά, με την επιχείρηση να τονίζει την υπεροχή τους σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αντιμετώπισης της βαρρόα.

Είναι η μοναδικές ταινίες στην Ευρώπη με πιστοποίηση ΔΗΩ . ( Ο Οργανισμός ΔΗΩ έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, από το 1993 ως επίσημος φορέας Ελέγχου και Πιστοποίησης των Βιολογικών Προϊόντων. Είναι ο ιστορικότερος οργανισμός πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων με το Κωδικό GR- BIO – 01. ) 



Για μια πλήρη εικόνα της πρωτοποριακής προσέγγισης της Μελισσοκομίας Τσιμίνη, επισκεφτείτε το επίσημο website melisokomia.gr τους όπου μπορείτε να ανακαλύψετε την ευρεία γκάμα των προϊόντων τους, από το εξαιρετικό θυμαρίσιο μέλι μέχρι τις καινοτόμες ταινίες γλυκερίνης.

Επιπλέον, για προσωπική εξυπηρέτηση ή ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα τους μέσω τηλεφώνου (2295052963, 6932713228 ή να ακολουθήσετε την επιχείρηση στο Facebook για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
1231

نموذج الاتصال