Τώρα πρέπει να κάνουμε θεραπεία με Ταινίες Οξαλικού Οξέος - e-Melissokomos.gr : Μελισσοκομικά και Αγροτικά Νέα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμους

Breaking

Header Ads Widget

1231
634-2

Παρασκευή

Τώρα πρέπει να κάνουμε θεραπεία με Ταινίες Οξαλικού Οξέος




Πότε κάνουμε θεραπεία με Ταινίες Οξαλικού Οξέος 

Φίλοι συνάδελφοι μετά από αρκετά μηνύματα που έλαβα για το πότε πρέπει να κάνουμε θεραπεία στα μελίσσια και με τι ακριβός! 

Αποφάσισα να κάνω μια ανάρτηση ώστε να σας πω το δικό μου τρόπο που κάνω εδώ και χρόνια και είμαι σχεδόν όλο το χρόνο καθαρός από βαρρόα και τα μελίσσια μου είναι δυνατά και καθαρά από βαρρόα.

Καταρχάς χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΞΑΛΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ . Δεν βάζω φάρμακα γιατί αφήνουν κατάλοιπα στα κεριά των μελισσιών και αυτό μπορεί να περάσει και στο μέλι. Δεν χρησιμοποιώ εξάχνωση γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Μόνο να διαβάσεις πόσο επιβλαβείς είναι η εξάχνωση του οξαλικού οξέος θα καταλάβετε.

Χρησιμοποιώ 4 φορές το χρόνο ταινίες Οξαλικού οξέος. Ας τα πάρουμε από την κάθε έτους.

Χρησιμοποιώ πάντα πριν την άνοιξη ταινίες. Παρόλο που έχω κάνει θεραπεία το Δεκέμβριο όταν τα μελίσσια είναι χωρίς γόνο. Ώστε να είναι όσο το δυνατόν καθαρά και να πάρουν την μέγιστη ανάπτυξη την άνοιξη.

Δεύτερη φορά χρησιμοποιώ λίγο πριν της ζέστες του καλοκαιριού τέλη Μάϊου αρχές Ιουνίου ώστε να πάνε το καλοκαίρι καθαρά.

Τρίτη φορά χρησιμοποιώ τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβριου ώστε τα μελίσσια τώρα που ετοιμάζουνε γόνο για να ξεχειμωνιάσουν να είναι καθαρά και να βγει όσο περισσότερος γόνος υγιείς για τον χειμώνα.

Και τέταρτη φορά είναι το Δεκέμβριο τότε που τα μελίσσια είναι χωρίς γόνο και μαζεμένα σε μελισσόσφαιρα , με την θεραπεία που γίνεται βλέπουμε τρομερά αποτελέσματα.

Χρησιμοποιώ μόνο Ταινίες οξαλικού οξέος υπερύψηλής καθαρότητας με φυτική φαρμακευτική  γλυκερίνη για αποτελεσματική αντι μετώπιση της βαρρόα του κ. Σιδέρη Τσιμίνη χρόνια και πάντα ήμουν ικανοποιημένος. Αν θέλετε να προμηθευτείτε και εσείς της ταινίες του κ. Τσιμίνη μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 22950 52963 για παραγγελίες η πληροφορίες. Περισσότερα στη σελίδα στο Facebook  Τσιμίνης μελισσοκομία. https://www.facebook.com






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου