Πρώτη βόλτα σε μελισσοκομιο

Πρώτη φορά σε μελισσοκομιο. Μέσω ενός γνωστού κανόνισα να πάω σε κάποιο έμπειρο αλλά νέο μελισσοκόμο να μου μάθει μερικά πράγματα με αντάλλαγμα ότι βοήθεια χρειαστεί να κουβαλήσω να καθαρίσω να κάνω ότι μου πει.
Ήμουν τυχερός γιατί ήταν η μέρα που έκανε τρύγο και οι πολλές ερωτήσεις μου και η όλη διαδικασία κάλυψαν πολλά κενά που ειχα.
Εντυπωσιακό το όλο σκηνικό ο φίλος Αργύρης είναι επαγγελματίας μελισσοκόμος με σχεδόν 400 μελίσσια και μόνο εισόδημα την μελισσοκομία. Κάθησα σχεδόν 6 ώρες και ούτε που το κατάλαβα. Βοήθησα στο τρύγο, κουβάλησα μου εξήγησε την ανατομία μια μέλισσας μου είπε για τους χειρισμούς στο μελίσσι,μου εξήγησε τα πάντα σε μια κυψέλη και πως θα πρεπε να την έχω και να την συντηρώ και γενικά γέμισα πολλά κενά που είχα από τα βιβλία και τα βίντεο που μελετώ τόσο καιρό. 
Κανονίσαμε να πηγαίνω να τον βοηθάω σε ότι χρειάζεται μετακινήσεις,τρυγους και ότι άλλο χρειαστεί και σε αντάλλαγμα θα με βοηθήσει να ξεκινήσω το δικό μου μελισσοκόμιο.
Γενικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με το χόμπι που σκέφτομαι να ξεκινήσω και μου έδωσε δύναμη και ώθηση στο να ψάξω να μάθω να διαβάσω καινούργια πράγματα. 
Σύντομα θα αγοράσω τα πρωτα μελισσάκια μου και θα ξεκινήσω σιγά σιγά το μελισσοκόμιο.
Αυτά προς το παρών σύντομα τα νεότερα.

Υγ μερικές φωτό από το μελισσοκόμιο.
Νεότερη Παλαιότερη
1231

نموذج الاتصال